تجزیه و تحلیل مربوط به شبیه سازی تبدیل کشت گندم دوروم به است.
این تحقیق بر اساس فندق ایرانی اردبیل یک مطالعه موردی در استان ویتربو (ایتالیا) است.
جایی که تولید گندم دوروم و فندق نشاندهنده فرهنگهای اولیه اتخاذ شده در این منطقه است.
هدف از این مطالعه تجزیه و تحلیل تعداد افراد شاغل در تولید فندق و گندم دوروم است تا بفهمیم که آیا تشدید تولید فندق تأثیر مثبتی بر پایداری اجتماعی دارد.
آیا فرآیند تبدیل از گندم دوروم به فندق از نظر اجتماعی پایدار است یا خیر؟ به منظور پر کردن شکاف موجود در ادبیات موجود،تحلیل تأثیر اجتماعی نشان میدهد که این فرضیه برای شغل کشاورزی شهرداریهای استان ویتربو در نظر گرفته شده مثبت است.
نتایج نشان داد که تبدیل حاصل از کشت گندم دوروم در فندق خام باعث افزایش قابل توجه شغل کشاورزی شده است.
در نهایت، من تأثیرات بحران همهگیری را بر روی ویروس COVID-19 در انتخابهای مربوط به تبدیل بین گندم دوروم و فندق تجزیه و تحلیل کردم.
پایداری ویژگی یک فرآیند یا حالتی است که می تواند فندق ایرانی به طور نامحدود در سطح معینی حفظ شود.
در حوزه زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی، فرآیند تغییر است که در آن بهره برداری از منابع، برنامه سرمایه گذاری است.
پتانسیل فعلی و آینده را در جهت پاسخگویی به انسان افزایش می دهند.
نیازها و آرزوها اصل راهنمای پایداری، توسعه پایدار است که به شیوه ای به هم پیوسته به حوزه های زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی مربوط می شود.
جهت گیری توسعه فناوری و تغییرات نهادی فندق اشکورات همگی هماهنگ هستند.
جالب اینجاست که اصطلاح توسعه پایدار برای اولین بار توسط [1] گزارش Brundtland کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه (1987) معرفی شد.
- منابع:
- تبلیغات: