نخود فرنگی دارای طیف وسیعی از فواید تغذیه ای است که شامل محافظت از سلامت قلب و روده و کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود.
آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین و آهن هستند، نخود فرنگی شمشیری به خصوص در رژیم غذایی گیاهی.
انواع مختلفی از نخود فرنگی وجود دارد که افراد می توانند به راحتی آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانند. افراد بسته به تنوع می توانند نخود فرنگی را به صورت خام یا پخته در سوپ، خورش یا سالاد بخورند.
Naked Nutrition یک پروتئین ایزوله ساده نخودی را ارائه می دهد که از نخود زرد خام تهیه شده است.
محصول بدون طعم حاوی مواد دیگری نیست، اما نخود فرنگی فریز شده در طعم های شکلاتی و وانیلی نیز موجود است.
به گفته این شرکت، نخود برهنه فاقد سویا، گلوتن و لبنیات است و فاقد ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) است.
این باعث می شود آن را برای کسانی که حساسیت یا آلرژی دارند، و افرادی که می خواهند پودری بدون طعم با غذا مخلوط کنند، ایده آل می کند، مانند پخت و پز.
خریداران می گویند که طعم خوبی دارد. با این حال، آنها همچنین نخود فرنگی پلو خاطرنشان می کنند که وان حدود 70٪ پر است.
یک قوطی نخود را آبکش کرده و با 1 قاشق غذاخوری تاهین، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 4 قاشق غذاخوری آب و دو حبه سیر در غذاساز هم بزنید.
1 قاشق چایخوری پاپریکا یا زیره آسیاب شده نخود فرنگی اتابک را برای طعم دادن اضافه کنید.
کمی آب لیمو نیز یک راه عالی برای افزایش طعم است. با نخود فرنگی خام به عنوان خامه سرو کنید.
- منابع:
- تبلیغات: