چاقو میوه آرایی پانکیری، چاقو میوه آرایی نان ژاپنی است. همونطور که از اسمش پیداست نان میبره ولی نه فقط! این برای برش نان، بریوش، کیک اسفنجی، کیک مخمر، کباب و سایر گوشتهای آب پز، و همچنین سبزیجات سفت مانند کدو حلوایی عالی است.
طول تیغه آن بین 20 تا 25 سانتی متر است تا برش آسان و دقیق را تضمین کند.
چاقو میوه آرایی قصابی بیشترین استفاده را کارکنان این حرفه دارند. پهن و بسیار سفت است و طول تیغه آن از 16 تا 40 سانتی متر متغیر است.
این چاقو میوه آرایی برای بریدن تکه های بزرگ گوشت، شکستن استخوان های کوچک و خرد کردن گوشت و ماهی طراحی شده است. به لطف لبه برش قدرتمند خود قادر به برش توده عضلانی است.
چاقو میوه آراییی حکاکی یکی از ملزومات یک قصاب عالی است. بسیار پرکاربرد است.
این به شما امکان می دهد انواع گوشت را برش دهید: ژامبون، مرغ، کباب و غیره تنها محدودیت؟ سعی نکنید استخوان ها را ببرید. دسته و تیغه برای سهولت استفاده قصاب طراحی شده است.
چاقو میوه آراییی خونریزی برای اغذیه فروشی ها، قصابی ها و در کشتارگاه ها ضروری است.
تیغه آن به طور کلی کوچک است و بین 10 تا 15 سانتی متر طول دارد و نوک آن بسیار تیز است تا حیوان خونریزی کند.
خونريزي حيوان با بيهوشي باعث مرگ آن مي شود. برای اینکه دچار خونریزی نشود فقط بعد از بیهوش شدن باید انجام شود.
این بسیار همه کاره است، می تواند میوه، سبزیجات، گوشت (بدون استخوان)، ماهی (بدون استخوان)، گیاهان را برش دهد، استخوان های کوچک مرغ را بشکند و پوسته صدف ها را بشکند.
زاویه تیز کردن نسبت به چاقو میوه آراییی سرآشپز اهمیت کمتری دارد، 15 تا 18 درجه است که به فولاد سخت تری نیاز دارد.
چاقو میوه آراییی ضروری در برش ظریف ماهی، تیغه انعطاف پذیر آن امکان برش فیله ماهی و گوشت را به برش های بسیار نازک می دهد.
علاوه بر این، خاصیت ارتجاعی و ظرافت بالای تیغه، برش بسیار دقیق را تضمین می کند.