روند اهلی شدن کیوی داستانی جذاب و پیچیده است، این شامل شناسایی گیاه شناسی، جمع آوری بذر و مواد تکثیرمی باشد.
تکنیک های کشت برای رشد کیوی تنکابن و مدیریت گیاه است.
مدیریت یک کوهنورد چند ساله دوپایه، انتخاب بهترین ارقام، اکتشافات تجاری شرایط فرهنگی موثر بر عملکرد، برداشت می باشد.
و تمام کاشت های تجاری در نیوزیلند را می توان به دانه های معرفی شده توسط ایزابل فریزر ردیابی کرد.
محدوده جغرافیایی، تنوع جمعیت وحشی و توسعه بعدی ارقام، از جمله انواع طلایی و گوشت قرمز، نشان میدهد که مخزن ژنی که عمدتاً از گونههای وحشی در چین تهیه میشود.
از بین تمام گونه های مختلف Actinidia، کیوی نیوزلند رقم اصلی با اهمیت اقتصادی A. deliciosa است.
فرصتهای زیادی را برای برنامههای اصلاحی برای بسیاری از ویژگیهای مطلوب، از جمله سطوح بسیار بالای ویتامین C . در حالی که فصل کیوی نیاز به رشد زمستانی دارد.
میوه را می توان به خوبی پس از برداشت نگهداری کرد و همچنین در هر دو نیمکره شمالی و جنوبی تولید می شود.
به طور معمول، کیوی با پوست جدا شده کیوی تهران خورده می شوند.
این بدان معنی است که کیوی در طول سال در دسترس است که برای کسانی که علاقه مند به مصرف منظم آن هستند به دلیل فواید سلامتی آن مهم است.
آنالیزهای شیمیایی روی میوه های رسیده به کیوی خونی حالت “آماده برای خوردن” انجام می شود.
داده های جامع و مستقل در مورد ترکیب غذایی کیوی را می توان در پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA برای مرجع استاندارد و پایگاه داده ترکیب مواد غذایی نیوزلند یافت.
- منابع:
- تبلیغات: